PALVELUT

Meillä Rakennuttaja Eminenssi Oy:ssa on tarjolla erittäin kattavat palvelut ja pystymme tarjoamaan kaikki rakennuttamiseen sekä rakennustyön valvontaan liittyvät työt kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tarjoamme myös teknisen isännöinnin kattavat palvelut sekä korjausrakentamisen arkkitehti suunnittelun.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voimme palvella teitä parhaiten!

Construction Planners
Eminenssi_rakennuttaminen.png
Eminenssi_energia.png
Valvonta

​​

Rakennustyön onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi on ammattitaitoinen rakennustyön valvonta tärkeää. Yhteistyö suunnittelijoiden, työmaan ja tilaajan välillä tulee olla saumatonta jotta haluttuun lopputulokseen päästään.

Rakennustekninen valvonta sisältää ajallisen, teknisen sekä taloudellisen valvonnan. Valvontatehtävän sisältö sovitaan kohdekohtaisesti aina tilaajan kanssa.

Rakennuttaminen

​​

Rakennuttaja Eminenssi Oy tarjoaa monipuolisia kiinteistöjen rakennuttamispalveluja, jotka kattavat rakennusprojektien kokonaisvaltaisen läpiviennin aina suunnittelusta valmiiksi rakenteeksi.
 

Rakennuttaja Eminenssin Oy:n päätavoite on olla asiakkaan asiantuntija läpi hankkeen erityisesti huomioiden kiinteistön omistajan sekä käyttäjän asettamat tavoitteet.

Energiatehokkuus

​​

Hyvällä suunnittelulla ja toteutuksella saadaan aikaan huomattavia kustannussäästöjä ja energiatehokkuutta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa ja tekee ehdotuksen tarvittavista muutoksista niin uudiskohteisiin kuin korjausrakennuskohteisiin.